19:16 25.09.2017

Черг за закордонними паспортами в Україні вже практично немає

2 хв читати
Черг за закордонними паспортами в Україні вже практично немає

Черг на подачу документів для оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон вже практично немає, зазначає прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Поліщук.

"Зараз ситуація з ажіотажем дещо покращилася, якщо можна так сказати. Черг в Україні практично немає, залишаються у центрі в столичному універмазі "Україна" вихідними днями. Черги стало менше, але все-таки людям, які оформляли терміновий закордонний паспорт, доводиться чекати його не сім днів, а приблизно місяць. Ті, хто робили в звичайному режимі, чекають не 20 днів, а 2-2,5 місяці", - сказав він на прес-конференції у понеділок у Києві.

В.Поліщук повідомив, що в центрі обслуговування держпідприємства "Паспортний сервіс" на проспекті Бажана, 1Е, у другій половині дня черг зараз немає, і в сервісі "Готово" біля станції метро "Печерська" також після обіду вже немає такої кількості бажаючих оформити закордонний паспорт.

Цього місяця у найбільшому центрі "Паспортний сервіс" в універмазі "Україна" в будні дні досить спокійно після обіду, в суботу та неділю ще залишаються черги, і не всіх охочих вдається прийняти. "У ці так звані "сімейні дні" приходить багато батьків із дітьми, сім'ї, щоб оформити закордонний паспорт", - пояснив В.Поліщук.

Він також вказав, що два місяці тому було відкрито досить великий оновлений центр оформлення паспортів у Харкові. 29 вересня відкриється новий центр в Одесі, що прийматиме приблизно 300-350 осіб на день. Заплановано відкрити центр і в будівлі "Головпоштамту" Львова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА