12:26 27.09.2017

70% складів унаслідок пожежі на арсеналі поблизу Калинівки не пошкоджені

1 хв читати
70% складів унаслідок пожежі на арсеналі поблизу Калинівки не пошкоджені

Близько 70% території арсеналу боєприпасів Збройних сил України поблизу Калинівки (Вінницька область) унаслідок пожежі і детонації снарядів цілі, повідомив офіцер управління зі зв'язків із громадськістю Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"За допомогою БПЛА щойно було досліджено територію арсеналу, було виявлено, що близько 70% території арсеналу від пожежі не постраждали", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

В.Селезньов зазначив, що нині на території арсеналу ще фіксуються поодинокі вибухи боєприпасів, проте на адміністративній території біля арсеналу вже працюють групи саперів, які здійснюють заходи з розмінування території.

"Військова частина знеструмлена, особовий склад евакуювали, насамперед евакуювали військовослужбовців строкової служби, таких близько 100", - розповів він.

За словами офіцера, нині до заходів з локалізації пожежі на території військової частини залучено чотири пожежні танки.

"Інтенсивність пожежі значно знизилася, триває ліквідація осередків пожежі, сапери продовжують розчищення території складів і навколо них, адміністративна територія практично не постраждала", - поінформував В.Селезньов.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА