15:59 27.09.2017

"Львівський бронетанковий завод" передає пожежний танк ГПМ-72 для ліквідації пожежі на артскладах під Калинівкою

1 хв читати
"Львівський бронетанковий завод" передає пожежний танк ГПМ-72 для ліквідації пожежі на артскладах під Калинівкою

Держпідприємство "Львівський бронетанковий завод" (входить до складу ДК "Укроборонпром") в терміновому порядку передає рятувальникам спеціальний пожежний танк ГПМ-72 для ліквідації пожежі на складі боєприпасів під Калинівкою (Вінницька обл.).

"Зараз ГПМ-72 вже відправлено зі "Львівського бронетанкового заводу"до Вінниці, де зможе допомогти українським рятувальникам у приборканні пожежі", - повідомляє в середу вдень прес-служба "Укроборонпрому".

У дежконцерні поінформували, що цей пожежний танк є однією з найбільш передових розробок заводу в сфері спеціальної техніки і вже пройшов заводські і відомчі випробування, під час яких довів свої високі характеристики. ГПМ-72 оснащений пожежної цистерною, місткість якої сктановить 20 т, сучасним пожежним насосом і лафетом, за допомогою яких можна гасити пожежу на відстані до 100 метрів.

В інформації "Укроборонпрому" зазначається, що спецмашина має підвищену прохідність і захист екіпажу від ураження різними типами боєприпасів і вогню: "Для цього рятувальники захищені 30-мм бронею, в кабіні встановлено фільтровентиляційну установка, також реалізовано облив кабіни корпусу для зниження її температури".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА