10:44 28.09.2017

Рятувальники ліквідували 7 пожеж, що виникли після влучення боєприпасів у районі Калинівки

1 хв читати
Рятувальники ліквідували 7 пожеж, що виникли після влучення боєприпасів у районі Калинівки

Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) станом на 8:00 четверга ліквідували загоряння семи споруд, які виникли після влучення боєприпасів унаслідок пожежі на військових складах у м. Калинівка Вінницької області в четвер.

"Авіація ДСНС здійснила 16 скидань (128 тонн води) на осередки пожежі, де зменшилися ризики", - йдеться в повідомленні.

Інформації про загиблих унаслідок надзвичайної ситуації не зареєстровано. За оперативною інформацією дістали травм дві особи, яких госпіталізували до медичних закладів. Евакуйовано понад 30 тис. осіб із Калинівки та сіл у радіусі 10 км, евакуація триває.

Піротехніки ДСНС здійснюють обхід подвір’їв і виконують заявки від населення щодо вилучення знайдених вибухонебезпечних предметів. Виконано 38 заявок із 73.

Залишається закритим рух автотранспорту на дорозі Житомир - Могилів-Подільський, залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка, повітряного транспорту в радіусі 12 км від Калинівки. Відключено лінії електропередач Калинівка-Укрфлора і Калинівка-Лаврівка. Відключено газопостачання сіл Дорожнє, Медвідка, Лаврівка (всіх у 10-кілометровій зоні евакуйовано).

Як повідомлялося, на території військових частин в Калинівському районі Вінницької області ввечері 26 вересня виникла пожежа, що спричинила вибухи боєприпасів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА