14:55 28.09.2017

"Турбоатом" домовився про постачання обладнання на 5,5 млрд грн

1 хв читати
"Турбоатом" домовився про постачання обладнання на 5,5 млрд грн

ПАТ "Турбоатом" (Харків) домовився з Westinghouse Electric Sweden AB, НАЕК "Енергоатом" і ПАТ "Донбасенерго" про постачання обладнання на загальну суму в 5,5 млрд грн.

У четвер у Харкові між "Енергоатом" і "Турбоатом" підписали програму участі з постачання обладнання для АЕС України на 5-річний період (2018-2022 роки) на суму близько $100 млн.

Також був підписаний договір між "Донбасенерго" і "Турбоатомом" про постачання турбіни К-330-23,5 потужністю 330 МВт для реконструкції блоку 6А Слов'янської ТЕС на суму 317 млн грн, а також Меморандум про взаєморозуміння між Westinghouse Electric Sweden AB і "Турбоатомом "про підвищення ефективності роботи обладнання і підвищення потужності діючих енергоблоків АЕС України, обладнаних російськими турбінами і генераторами, на суму $100 млн.

"Щойно ми підписали (договору на - ІФ) 5,5 млрд грн. Це означає, що в найближчі роки підприємства будуть завантажені роботою, близько 15 тис. осіб будуть отримувати заробітну плату, а в цьому циклі будуть задіяні понад 10 підприємств України", - сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман після церемонії підписання договорів в Харкові в четвер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА