17:06 28.09.2017

Місцеві жителі населених пунктів поблизу м. Калинівки можуть повертатися додому

1 хв читати
Місцеві жителі населених пунктів поблизу м. Калинівки можуть повертатися додому

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що місцеві жителі населених пунктів поблизу м. Калинівки (Вінницька обл.), де сталися вибухи боєприпасів на військовому складі, вже можуть повертатися додому.

"Надважлива новина з Калинівки. О 15.00 завершено очищення від вибухонебезпечних предметів населених пунктів поблизу арсеналу, з яких проводилася евакуація місцевих жителів. Люди можуть повертатися!" - написав прем'єр на сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося, на території військових частин в Калинівському районі Вінницької області ввечері 26 вересня почалася пожежа і сталися вибухи боєприпасів. Вранці 28 вересня вибухи практично припинилися, почалося розмінування 5-км зони.

В результаті пожежі на складі боєприпасів постраждали двоє людей. Понад 30 тис. жителів прилеглих населених пунктів евакуйовані. Сильно постраждали принаймні 7 будівель в житловому секторі.

У Вінницькій обласній державній адміністрації в четвер повідомили, що після 15.00 розпочнеться повернення евакуйованого населення в Калинівку і прилеглі села. При цьому в ОДА нагадали, що з ранку четверга ситуація в районі Калинівки нормалізована, відбуваються поодинокі вибухи, які не становлять загрози для місцевого населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА