15:50 03.10.2017

У справі про "податкові майданчики" слідство очікує висновків експертиз - генпрокурор

2 хв читати
У справі про "податкові майданчики" слідство очікує висновків експертиз - генпрокурор

Слідство у справі про "податкові майданчики", пов'язані з екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком, буде готове вручити обвинувальні акти колишнім посадовим особам податкової адміністрації після того, як отримає результати експертиз, повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Ми очікуємо висновків експертиз та одразу після них будемо готові вручити обвинувальні акти і переходити до судового розгляду цієї справи", - сказав Ю.Луценко на брифінгу в Харкові у вівторок.

За його словами, матеріали стосовно двох підозрюваних, які підписали угоду про визнання провини і співпрацюють зі слідством, вже направлено до суду.

"Ми вже направили до суду рішення про визнання вини двох осіб, які уклали угоду і дають свідчення на вище керівництво організованої злочинної групи в податковій сфері тих часів", - сказав Ю.Луценко.

Генпрокурор також повідомив, що наразі четверо підозрюваних у справі заарештовані, ще 21 осіб звільнено під заставу, загальна сума якої становила близько 230 млн грн. Крім того, накладено арешт майже на 7 млрд грн.

Як повідомлялося, 24 травня 2017 року під час спеціальної операції було затримано колишніх керівників та заступників низки обласних управлінь колишнього Міністерства доходів і зборів, підозрюваних в організації функціонування т.зв. "податкових майданчиків", пов'язаних з екс-міністром доходів і зборів України Олександром Клименком.

За даними слідства, в результаті функціонування цих "податкових майданчиків" державі було завдано збитків майже 100 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА