08:44 09.10.2017

300 автомобілів очікували пропуску через КПВВ в понеділок вранці

2 хв читати
300 автомобілів очікували пропуску через КПВВ в понеділок вранці

За минулу добу через контрольно-пропускні пункти на лінії розмежування в зоні АТО пройшло більше 31 тис осіб і 4,6 тис транспортних засобів, повідомили в Держприкордонслужбі України.
"За минулу добу пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним. Всього в КПВВ було оформлено 31,4 тис осіб і 4,6 тис транспортних засобів", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства оприлюдненому в понеділок вранці.
В інформації уточнюється, що КПВВ "Майорське" перетнуло 7060 чоловік і 920 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 8140 осіб та 1590 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 5740 осіб та 1210 транспортних засобів; "Гнутове" - з 3040 осіб і 840 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 7460 осіб.
Станом на ранок понеділка в КПВВ на в'їзд і виїзд перебувала 300 транспортних засобів: "Майорське" - 20/80; "Мар'їнка" - 50/50; "Новотроїцьке" - 20/50; "Гнутове" - 10/20.
Окрім того, в неділю на контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" і "Майорське" прикордонники Донецького і Краматорського загонів при здійсненні заходів контролю виявили 2 автомобілі, якими мали намір перевезти через лінію розмежування радіоприймачі, косметичні вироби, парфуми, жіночий одяг, газовий водонагрівач, світлодіодні лампи загальною вартістю майже  105 тис грн. Транспортні засоби та виявлений товар переданий співробітникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.
Також на КПВВ "Майорське" прикордонники Краматорського загону виявили у двох громадян України паспортні документи з ознаками часткової підробки. За всіма випадками направлені повідомлення до Національної поліції для внесення в ЕРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).
Окрім того, в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське" співробітники прикордонного відомства зафіксували два випадки пропозиції неправомірної грошової винагороди за безперешкодний перетин лінії розмежування. Факти дачі хабара задокументовані. Правопорушники передані представникам правоохоронцям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА