09:19 09.10.2017

У Львівській області шестеро осіб отруїлися грибами, всіх госпіталізовано, люди у вкрай важкому стані

1 хв читати
У Львівській області шестеро осіб отруїлися грибами, всіх госпіталізовано, люди у вкрай важкому стані

Шестеро жителів Радехова і Жидачівського району Львівської області отруїлися грибами. Всі постраждалі були госпіталізовані і перебувають у вкрай важкому стані, повідомило інтернет-видання ZAXID.NET.

"Львівські медики зараз борються за життя шести осіб, зокрема 15-річного підлітка, які, ймовірно, отруїлися блідими поганками. П'ятеро постраждалих, зокрема цілу родину з трьох осіб, привезли до Львова з Радехова. В реанімацію також потрапив і житель Жидачівського району. Стан усіх постраждалих, за словами медиків, вкрай важкий", - йдеться в інформації на сайті видання в неділю.

Серед отруєних грибами - ціла сім'я з Радехова, батько, мати і син-підліток, а також їхня сусідка, яка разом із цією сім'єю збирала гриби. Всі вони, за винятком підлітка, доставлені в реанімацію Львівської обласної клінічної лікарні. 15-річного хлопця госпіталізували в реанімацію Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру ("Чорнобильська лікарня")

Як повідомила завідувачка відділенням анестезіології, інтенсивної терапії та реанімації Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Ірина Щуровська, 15-річного хлопця до них привезли ввечері в п'ятницю. Стан вкрай важкий. У нього печінкова недостатність. Результати аналізів ще немає, але за симптоматикою лікарі підозрюють, що він разом зі своїми батьками і сусідкою отруївся блідою поганкою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА