14:42 09.10.2017

Будівництво АЗС на вул. Ревуцького в Києві буде призупинено - "ОККО"

2 хв читати
Будівництво АЗС на вул. Ревуцького в Києві буде призупинено - "ОККО"

 Будівництво автозаправної станції (АЗС) на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі Києва буде призупинено до завершення всіх спорів у правовому полі, заявляє прес-служба мережі "ОККО".

"Для того, щоб розібратися в ситуації, яка склалася навколо АЗК на Ревуцького, 8-К, ПАТ "Концерн "Галнафтогаз" провело переговори із забудовником земельної ділянки і фактичним власником нерухомості ТОВ "Гуель Парк". У рамках зустрічі було прийнято спільне рішення про зупинку будь-якого виду робіт із реконструкції об'єкта нерухомості під АЗК до завершення всіх спорів у правовому полі", - йдеться в повідомленні.

В "ОККО" наголошують, що відкриті до діалогу з місцевими жителями.

Як повідомлялося, ввечері 4 жовтня громадські активісти та місцеві жителі вийшли на акцію протесту проти будівництва АЗС на вул. Ревуцького. Під час акції сталися сутички, під час яких мітингувальники частково зруйнували АЗС.

Конфлікт навколо будівництва АЗС триває вже кілька місяців. Увечері 10 серпня протестувальники проти її зведення на кілька днів перекрили рух на вул. Ревуцького, хоча раніше влада Києва домовилася з компанією "ОККО" про призупинення будівництва АЗС на період судових розглядів.

"Галнафтогаз" у відповідь на запит ЗМІ повідомляв, що не є замовником будівництва, а орендарем є не пов'язане з ним ТОВ "Гуель Парк". Мережа зазначала, що існують попередні ділові домовленості, що вона розгляне можливість купівлі цієї АЗС за умови, що вона буде побудована, введена в експлуатацію і на неї будуть оформлені всі правовстановлюючі документи згідно із законодавством, державними будівельними та екологічними нормами.

Мажоритарним акціонером "Галнафтогазу" є Віталій Антонов, серед міноритарних акціонерів - Європейський банк реконструкції і розвитку.

Кінцевими бенефіціарними власниками створеного наприкінці 2013 року зі статутним капіталом 121 тис. грн ТОВ "Гуель Парк", згідно з даними в держреєстрі, є через ТОВ "Компанія з управління активами "Актив" (Львів) львів'яни Анатолій Гурський, Іван Коцьо, Богдан Куспись та Ігор Таранський, яким також належить ТОВ "Вінницька будівельна компанія".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА