08:18 10.10.2017

На військових складах у Вінницькій області відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається

1 хв читати
На військових складах у Вінницькій області відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається

Станом на ранок вівторка на території військового складу поблизу м. Калинівка відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається, повідомляється в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. 10 жовтня відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається, відкрито рух повітряного транспорту. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено два пожежні танки, дві інженерні машини розгородження МО України", - йдеться у зведенні на сайті відомства у вівторок уранці.

Крім того, повідомляється, що зведений піротехнічний загін ДСНС України (101 особа та 38 од. техніки) здійснює очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у 5-кілометровій зоні навколо арсеналу. Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 22,341 тис. га території, виявлено та вилучено 2 тис. 12 вибухонебезпечних предметів. Загалом від початку виконання робіт отримано й виконано 426 заявок від населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів.

До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 1 тис. 479 осіб і 289 од. техніки, з них від ДСНС 211 осіб і 74 од. техніки, Нацполіції - 19 осіб і 4 од. техніки, Збройних Сил України - 1 тис. 36 осіб і 188 од. техніки, СБУ - 174 осіб і 20 од. техніки, ВАТ "Укрзалізниця" - 39 осіб і 3 пожежні поїзди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА