14:49 12.10.2017

У Харкові на благодійному аукціоні "Допомога сім'ям заручників" виставлять "Інтернат" Жадана з автографом автора

2 хв читати

У п'ятницю в Харкові відбудеться благодійний аукціон "Допомога сім'ям заручників", на якому будуть виставлені лоти від письменника Сергія Жадана та учасника АТО Анатолія Топольського, повідомила співорганізатор проекту Ольга Щербакова.

"Сергій передав нам для цього заходу свою книгу "Інтернат" з автографом. Анатолій Топольський - учасник АТО, він же відомий Dj Tapolsky, передав нам свою фірмову футболку та кепку", - сказала О.Щербакова на прес-конференції в четвер.

За її словами, загалом на аукціон буде виставлено 18 лотів, зокрема збірку віршів Олени Степової, кераміку Павла Сахна і Віри Шевченко, роботи студії писанкарства "Світанок України", а також роботи, зроблені членами заручників і полонених, які перебувають у в'язницях ОРДЛО. Зокрема, будуть виставлені ікони, вишиті бісером сестрами харків'янина Олексія Кириченка, який перебуває у полоні з кінця серпня 2014 року.

Як повідомила організатор Олена Жемчугова, аукціон "Допомога сім'ям заручників" вже відбувся наприкінці вересня в Києві та Дніпрі. Організаторам вдалося зібрати 43 тис. 450 грн і 52 тис.50 грн відповідно. 13 жовтня аукціон відбудеться у Харкові, а 17 жовтня - у Львові. Після цього всі зібрані гроші будуть розподілені між 25-30 сім'ями заручників і полонених.

"Три сторони є організаторами: громадська організація "Блакитний птах", громадська організація "Берегиня" і ми, родина Жемчугових. Гроші розподілятимуть під контролем цих трьох сторін ... Гроші будуть розподілені чесно, справедливо. Жодного зловживання тут не буде", - наголосив герой України, учасник проекту Володимир Жемчугов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський запропонував ВР продовжити строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА