19:17 12.10.2017

ГПУ провела обшуки в будинку НКЦПФР

1 хв читати
ГПУ провела обшуки в будинку НКЦПФР

 Генеральна прокуратура України провела обшуки в приміщеннях Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

"У приміщеннях Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку слідчо-оперативна група Генеральної прокуратури України проводила сьогодні обшук та інші дії в рамках досудового розслідування справи. Комісія сприяє всім законним діям слідчих і надає запитувані документи і необхідні роз'яснення", - повідомляє НКЦПФР в четвер на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

У повідомленні наголошується, що щодо працівників Нацкомісії ніяких позаштатних ситуацій немає.

"Інформуємо, що наразі НКЦПФР працює в штатному режимі. Просимо журналістів не робити поспішних і необґрунтованих висновків", - сказано в повідомленні НКЦПФР

Джерело в комісії зазначило агентству "Інтерфакс-Україна", що наявна в окремих ЗМІ інформація про нібито зв'язки цього обшуку зі "справою "Мотор Січі" не відповідає дійсності. Таких запитів як щодо "Мотор Січі" - десятки. Правоохоронні органи в таких випадках просто ознайомлюються з документами, додав співрозмовник агентства.

Але він відмовився назвати причину проведення обшуку в НКЦБФР в четвер.

У прес-службі Генеральної прокуратури України агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що поки що не мають інформації щодо обшуків в будинку НКЦПФР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА