18:22 13.10.2017

Маршалок сенату Польщі передав медобладнання харківському госпіталю

1 хв читати
Маршалок сенату Польщі передав медобладнання харківському госпіталю

 Маршалок сенату Республіки Польща Станіслав Карчевський під час візиту до Харкова передав медичне обладнання військовому госпіталю.

"Раніше ми зв'язувалися з госпіталем і цікавилися, які потреби є. Ми зібрали дещо з того, що необхідно, і хочемо це передати", - сказав С.Карчевський журналістам у Харкові в п'ятницю.

Він додав, що це лише перша партія, і підтримка з боку Польщі триватиме.

У свою чергу голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична зазначила, що польська сторона підготувала і відправила до госпіталю першу партію медобладнання в стислі терміни.

Вона також повідомила, що обговорила з С.Карчевським перспективи співпраці в економічній, освітній і культурній сферах.

"Ми бачимо багато перспективних напрямів співпраці. Сьогодні було передано медичне обладнання до військового госпіталю, і це лише початок нашої плідної співпраці. Сподіваюся, що всі проекти, які ми сьогодні обговорили, найближчим часом будуть реалізовані", - сказала Ю.Світлична.

С.Карчевський додав, що ця співпраця охоплює багато сфер: суспільну, культурну, наукову й економічну. "Цьому якраз присвячений мій візит до Харкова. Думаю, що цим питанням буде присвячений і візит президента Анджея Дуди, який відбудеться найближчим часом до Харкова", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА