15:45 17.10.2017

Учасники акції біля ВР розосередилися по прилеглих вулицях в урядовому кварталі

2 хв читати

 Учасники мітингу, який вранці у вівторок стартував під будівлею Верховної Ради, розосередилися по прилеглих вулицях в урядовому кварталі, обстановка спокійна.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", станом на 14:20 на Площі Конституції перед парламентом залишається близько 700 мітингувальників.

Зокрема невеликі групи мітингувальників з прапорами партії "Рух нових сил" блокують виходи з комітетів Верховної Ради на вул.Садової і Вул.Шовковична.

Активісти "Національного корпусу" вишикувалися вздовж паркану на вул. Грушевського з наміром не випускати тих народних депутатів, які захочуть полишити будівлю парламенту.

Прихильники партії ВО "Батьківщина" покинули акцію протесту.

На Площі Конституції зі сцени виступають усі охочі, періодично учасників мітингу закликають блокувати Верховну Раду, проте ніяких активних дій невелика кількість решти мітингувальників не чинить.

Лідер "Руху нових сил", екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі після виступу на сцені спілкується з людьми.

Правопорядок в урядовому кварталі охороняє велика кількість правоохоронців.

Як повідомили правоохоронці агентству "Інтерфакс-Україна", ніяких інцидентів поки що не зафіксовано, заборонених предметів у учасників мітингу в хоті перевірки на рамках металошукача виявлено не було.

Ситуація в урядовому кварталі спокійна. Надворі похмуро, температура повітря в районі +15.

Як повідомлялося, у вівторок, 17 жовтня, під стінами Верховної Ради в Києві зібралося близько 4 тис. осіб з вимогами проведення політичної реформи.

У мітингу взяли участь представники різних політичних сил і громадських організацій, зокрема: Рух нових сил, "Батьківщина", "Самопоміч", Громадянська позиція Анатолія Гриценка, "5.10", "ДемАльянс", вкладники банку "Михайлівський", невелика кількість прихильників партії "Свобода" і Національного корпусу. Серед вимог учасників акції - скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду і введення пропорційної виборчої системи з відкритими списками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА