07:43 20.10.2017

На військових складах у Вінницькій області відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається

1 хв читати
На військових складах у Вінницькій області відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається

Станом на ранок п'ятниці, поблизу м Калинівка (Вінницька область) відкритих осередків і горіння і вибухів боєприпасів не спостерігається, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.
"Станом на 7 год. 20 жовтня відкритих осередків горіння і вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 2 пожежних танки, 2 інженерні машини розгородження, 1 артилерійський тягач (БАТ-2) МО України", йдеться в зведенні на сайті відомства в п'ятницю вранці.
Зведеним піротехнічним загоном ДСНС України (74 чол. та 27 од. тех.) проводиться очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів у 2-х кілометровій зоні навколо арсеналу. Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 27 тис. 877 га території, виявлено та вилучено 2 тис. 858 вибухонебезпечних предметів. Всього з початку виконання робіт отримано і виконано 464 заявки від населення по виявленню вибухонебезпечних предметів.
До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 778 чол. і 164 од. тех., з них від ДСНС 97 чол. і 32 од. тех., Нацполіціі - 6 чол. та 3 од. тех., Збройних сил України - 660 чол. і 124 од. тех., СБУ - 15 чол. та 5 од. тех.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА