16:39 24.10.2017

У школі Ужгорода від невідомого газу постраждали 11 учнів

1 хв читати
У школі Ужгорода від невідомого газу постраждали 11 учнів

Понад десять учнів Ужгородської загальноосвітньої школи №9 потрапили в лікарню після поширення в приміщенні навчального закладу невідомої газоподібної речовини. Заняття в школі призупинено, ведуться слідчі дії.

Як повідомляється на сайті Ужгородської міськради, у вівторок близько 11.00 виявили поширення невідомої газоподібної речовини на першому поверсі будівлі школи, характерний запах швидко поширювався на верхні поверхи. Негайно були евакуйовані учні та персонал, сповіщені поліція, рятувальники, медики та газова служба.

Учнів, які скаржилися на погіршення самопочуття, швидка допомога відвезла в міську дитячу лікарню. Зараз в лікарні 11 дітей, які скаржаться на першіння в горлі, запаморочення, нудоту, потемніння в очах. У трьох школярів симптоми виражені сильніше, ніж у інших, вони в палаті інтенсивної терапії, решта - в звичайних палатах. Життю дітей нічого не загрожує, стверджують медики.

Наразі навчальний процес у школі призупинено, проводяться слідчі дії. Попередньо є припущення, що хтось розпилив уміст газового балончика, заявили в міськраді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА