11:33 26.10.2017

Київ завершує підготовку громадського транспорту до роботи взимку

1 хв читати
Київ завершує підготовку громадського транспорту до роботи взимку

Комунальне підприємство "Київпастранс" має намір завершити підготовку рухомого складу до роботи в зимовий період на початку листопада, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на директора її департаменту транспортної інфраструктури Сергія Симонова.

Згідно з повідомленням, для роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 330 тролейбусів, 180 трамваїв і 290 автобусів. Закуплено 130 тонн соляної суміші та 410 тонн піску, лопати для прибирання снігу та інше обладнання, щоб забезпечити прибирання на посадкових майданчиках зупинок громадського транспорту і спецчастини трамвайних шляхів. Також до роботи готові снігоочисники трамвайних колій, бульдозери, екскаватори, трактори з відвалом.

Проводяться роботи із технічного обслуговування електропідігріву і водовідведення стрілочних переводів трамвайних шляхів.

"При виникненні надзвичайної ситуації для прибирання снігу на зупинках громадського транспорту, які належать до зони відповідальності" Київпастрансу ", буде організовано роботу 75 бригад у кількості 235 працівників комунального підприємства", - зазначив С.Симонов.

Крім того, виконують роботи зі збільшення кількості рухомого складу великої та надвеликої місткості, створено резерв автобусів на випадок позаштатних ситуацій. Поступово збільшується випуск рухомого складу на міські маршрути.

За словами С.Симонова, у період підготовки і під час виконання осінньо-зимових перевезень досліджуватимуть пасажиропотоки. На підставі отриманих даних будуть уточнені та доповнені графіки руху і кількість рухомого складу на міських маршрутах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА