12:54 27.10.2017

Постраждала від вибуху біля телеканалу "Еспресо" прийшла до тями - ТВ

1 хв читати
Постраждала від вибуху біля телеканалу "Еспресо" прийшла до тями - ТВ

Жінка, яка постраждала внаслідок вибуху біля телеканалу "Еспресо" у Солом'янському районі Києва в середу ввечері, Надія Тарасенко, прийшла до тями і її перевели з реанімації до палати, повідомила дочка Ірина Рибицька.

"Вона вже прийшла до тями і її перевели з реанімації до палати ... Лікарі кажуть, що головне, щоб не було ускладнень", - сказала вона в ефірі телеканалу "112.Україна" в п'ятницю в Києві.

Помічник І.Мосійчука Марк Гресь в ефірі "112. Україна" повідомив, що депутата готують до планової операції в клініці Шалімова для вилучення решти осколків, а сам потерпілий нардеп на своїй сторінці в Facebook повідомив, що його стан поліпшується.

Крім того І.Мосійчук, повідомив, що загиблого під час вибуху його охоронця Руслана Кушніра поховають у п'ятницю на Вінничині, звідки він родом.

Як повідомлялося, увечері 25 жовтня в Києві на виході з офісу телеканалу "Еспресо" стався вибух, унаслідок якого загинуло двоє і дістали поранення троє осіб: нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, політолог Віталій Бала, а також киянка Надія Тарасенко, яких одразу ж ж госпіталізували та прооперували. Загиблі - двоє поліцейських: охоронець Ігоря Мосійчука Руслан Кушнір (помер дорогою до лікарні) і місцевий житель 36-річний Михайло Мормель.

Вибух кваліфіковано як теракт. Слідство перебуває під контролем СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА