07:17 29.10.2017

Кількість жертв теракту в Сомалі зросла до 23 осіб

1 хв читати
Кількість жертв теракту в Сомалі зросла до 23 осіб

Уже 23 людини стали жертвами теракту в столиці Сомалі, в тому числі одна дитина; поранено не менше 30, повідомляє в неділю інформагентство Associated Press.

За повідомленнями поліції, з готелю, який захопили терористи, було звільнено близько 30 осіб, в тому числі члени уряду Сомалі. Про те, скільки ще людей залишається всередині, не повідомляється. Також невідомо, скільки бойовиків знаходиться в будівлі; раніше повідомлялося, їх було п'ятеро, як мінімум двоє вбиті під час спецоперації.

Увечері в суботу смертник привів в дію захований в машині вибуховий пристрій поряд з готелем, який знаходиться неподалік від палацу президента Сомалі. Після цього, за відомостями поліції, спільники терориста взяли в заручники не менше двадцяти осіб, що знаходилися в готелі. Почалася перестрілка, очевидці повідомили, що чули ще два вибухи.

Відповідальність за теракт взяло на себе радикальне ісламістське угруповання "Аш-Шабаб". Йому ж приписується попередня атака в Могадішо, що відбулася 14 жовтня; тоді в результаті вибухів загинули 358 чоловік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА