08:36 31.10.2017

Пропуску через КПВВ у вівторок вранці очікували 450 автомобілів

2 хв читати
Пропуску через КПВВ у вівторок вранці очікували 450 автомобілів

За минулу добу через контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО було оформлено 28,6 тис осіб і 4,1 тисячі транспортних засобів, повідомили в Держприкордонслужбі України.
"Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним. Упродовж минулої доби він характеризувався незначним зменшенням у порівнянні з попереднім днем", - йдеться в повідомленні оприлюдненому прес-службою відомства у вівторок вранці .
Усього на КПВВ було оформлено 28,6 тис осіб і 4,1 тисячі транспортних засобів: "Майорське" - 6150 осіб та 775 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 7215 осіб і 1370 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 6020 осіб і 1200 транспортних засобів; "Гнутове" - 3250 осіб та 790 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 5985 осіб.
У прес-службі ДПСУ уточнили, що станом на ранок вівторка на КПП в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО знаходилася наступна кількість транспортних засобів: "Майорське" - 80/100; "Мар'їнка"- 40/100; "Новотроїцьке"- 30 / 50; "Гнутове" - 20/30".
В інформації нагадується, що контрольні пункти в'їзду-виїзду перейшли на зимовий графік роботи і тепер працюють з 8.00 до 17.00. Таким чином, час роботи всіх КПВВ став менше.
В ДПСУ відзначили, що в понеділок в КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове" прикордонники Донецького загону виявили два транспортних засоби, якими через лінію розмежування мали намір з порушеннями перевезти товари. Одна з машин була завантажена товарами народного споживання, серед яких запчастини до бензопил, отрута від гризунів і грунтосуміш для рослин і т.п., вартістю 12 тис грн. Іншим автомобілем на тимчасово непідконтрольну територію везли косметичні вироби загальною сумою майже 22 тис грн. Автомобілі та виявлені товари передані працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві на Подільському мостовому переході триває облаштування конструкцій тунелів метрополітену

У Німеччині заарештували російських диверсантів, які готували напади на маршрути доставки військової допомоги Україні

Російські дрони атакували автомобіль із хлібом у Чернігівській області, водій дістав контузії

ВАКС вирішив стягнути активи експрезидента "Мотор Січ" Богуслаєва

СБУ затримала помічника нардепа Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

Біля Дніпра дві пожежі після ракетного удару РФ, пошкоджений інфраструктурний об'єкт - ОВА

Боррель: Ми повинні дістати Patriot з ангарів, де вони стоять "про всяк випадок", і передати їх Україні

Сирський і головком Об'єднаних сил НАТО в Європі Каволі обмінялися думками щодо тактичної ситуації на полі бою

Останній дзвоник у школах Києва пролунає 31 травня

ЗСУ знищили низку об'єктів на військовому аеродромі в Джанкої - ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА