16:19 31.10.2017

Нардеп Лещенко підтверджує затримання сина Авакова в Києві

1 хв читати
Нардеп Лещенко підтверджує затримання сина Авакова в Києві

 Сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександр затримано у Києві у вівторок, підтверджує народний депутат фракції БПП Сергій Лещенко.

"Сина Авакова затримано в Києві, тут же йому обиратимуть запобіжний захід. Тим часом обшуки в Харкові зриває Нацполіція і Нацгвардія, які приїхали за викликом про нібито заміноване приміщення", - написав С.Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

За його словами, до будівлі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) в Києві стягуються сили Національної гвардії. "Моє джерело каже, що там вже стоять два мікроавтобуси з нацгвардійцями, які ніяк не пояснюють своєї появи тут", - пише депутат.

"Найцікавіше, що "ті самі" записи в кабінеті заступника міністра внутрішніх справ Чеботаря за участю сина Авакова, депутатів Котвицького і Дейдея, де обговорюють аферу з рюкзаками, були зроблені в результаті спецоперації Василя Пісного, близького соратника генпрокурора Луценко. Однак лише завдяки НАБУ і небайдужим громадянам, які вилили запис у публічний доступ, ця історія не була похована в результаті кругової поруки української топ-корупції", - розповів С.Лещенко.

Як стало відомо агентству, запобіжний захід обиратиме Солом'янський районний суд Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА