17:35 02.11.2017

У Запоріжжі попрощалися з грузинським підполковником Саралідзе, який загинув у районі донецького аеропорту

1 хв читати
У Запоріжжі попрощалися з грузинським підполковником Саралідзе, який загинув у районі донецького аеропорту

Біля Запорізької облдержадміністрації сотні запорожців простилися з героєм АТО, підполковником грузинської армії Гіоргі Саралідзе, який загинув неподалік донецького аеропорту наприкінці жовтня.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в четвер удень на площі біля Запорізької облдержадміністрації відбулася церемонія прощання з бійцем 42-го батальйону 57-ї мотопіхотної бригади Г.Саралідзе з позивним "Гюрза-2", який загинув 31 жовтня в районі донецького аеропорту.

В останню дорогу героя проводжали кілька сотень запорожців, серед яких волонтери, ветерани і бійці АТО.

За словами побратимів Г.Саралідзе, 31 жовтня, після успішно виконаного завдання в "сірій зоні", група розвідників під керівництвом Гіоргі потрапила в засідку і була уражена з бронемашини противника.

Бійці АТО розповідають, що підполковник грузинської армії почав воювати за свободу України в 2014 році у складі полку "Азов". Після важкого поранення він переїхав до Запоріжжя, де створив сім'ю, але "не зміг опочивати на лаврах, повернувся на фронт, де створив підрозділ глибокої розвідки".

Побратими Г.Саралідзе зазначили, що продовжать на фронті справу свого командира "Гюрзи-2" і битимуться з російськими найманцями до повної перемоги.

На площі Героїв Революції гідності учасники церемонії прощання в "живому" коридорі преклонили коліна перед труною загиблого героя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА