18:37 02.11.2017

У зоні АТО поранено українського військового, бойовики чотири рази порушили перемир'я з півночі

1 хв читати
У зоні АТО поранено українського військового, бойовики чотири рази порушили перемир'я з півночі

Український військовослужбовець дістав поранення біля пос.Кам'янка Ясинуватського району Донецької області у четвер унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається у зведенні, бойовики обстріляли позиції сил АТО під Кам'янкою з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. "Наші воїни жорстко відповіли ворогові з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння дістав поранення один боєць АТО. Зараз потерпілий перебуває в військово-медичному закладі, і стан його здоров'я оцінюється як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Загалом станом на 18:00 бойовики обстріляли позиції сил АТО чотири рази. "З півночі в районі проведення АТО бойовики дещо зменшили кількість обстрілів позицій української армії. Водночас повного дотримання режиму тиші в Донбасі все ж не було ... Загалом з початку доби російсько-окупаційні угруповання 4 рази порушили перемир'я. Збройні сили України тричі застосовували зброю на ураження противника", - йдеться в звіті.

На донецькому напрямку, окрім позиції біля Кам'янки, бойовики в четвер обстріляли позиції біля смт Луганське Бахмутського району. "На приморському напрямку противник, в черговий раз нехтуючи мирними домовленостями, застосовував міномети калібру 120 міліметрів на підступах до Старогнатівки", - інформують у штабі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА