19:49 04.11.2017

Екс-президент США Буш назвав Трампа "базікою"

2 хв читати
Екс-президент США Буш назвав Трампа "базікою"

Колишні президенти США Джордж Буш-старший і його син Джордж Буш-молодший піддали критиці Дональда Трампа, вважаючи, що він не розуміє, як бути главою Сполучених Штатів

Коментарі колишніх керівників Білого дому з'явилися в книзі "Останні республіканці", яка повинна надійти в продаж 14 листопада. Її автор Марк Апдегроув розповів CNN про те, що колишні президенти думають про нинішню політичну ситуацію.

Найбільшій критиці Трампа піддав Буш-старший, який відкрито заявляв під час передвиборної кампанії на підтримку Хілларі Клінтон. "Мені Трамп не подобається. Я багато чого про нього не знаю, але вважаю його базікою. І я не в захваті від того, що він став лідером нашої країни", - заявив 93-річний політик.

Також Буш-старший, відповідаючи на питання Апдергроува, припустив, що Трамп пішов на вибори, щоб задовольнити своє его. На його думку, для об'єднання країни потрібна делікатність, якої нинішньому президенту бракує.

Буш-молодший погодився з батьком, зазначивши, що делікатність якраз є відмінною рисою їх сім'ї. "Коли Трамп сказав, що сам собі є радником, я зрозумів, що він просто не розуміє, що значить бути президентом", - сказав він.

При цьому Буш-молодший повідомив, що, на відміну від батька, не голосував ні за Трампа, ні за Хілларі Клінтон. Він повідомив, що добре ставиться до колишнього кандидата від Демократичної партії, проте на його рішення вплинули звинувачення Клінтон в використанні особистої поштової скриньки під час роботи на посаді державного секретаря США.

У книзі Буш-молодший також розповів про деякі моменти зі своєї біографії. Так, наприклад, він визнав, що його віце-президент Дік Чейні отримав занадто багато повноважень. Також він розповів, що в молодості багато волочився за жінками і пив багато віскі, але ніколи не був блудним сином, бо не йшов з дому.
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА