13:11 06.11.2017

Поліція порушила справу щодо бійки футбольних фанатів напередодні в Києві, затримано 79 осіб

1 хв читати
Поліція порушила справу щодо бійки футбольних фанатів напередодні в Києві, затримано 79 осіб

 Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом бійки між футбольними уболівальниками, яка сталася ввечері 5 листопада в Голосіївському районі столиці.

"За попередньою інформацією, конфлікт виник між уболівальниками спортивних клубів. Фанати домовилися про зустріч у конкретному місці, після чого почали з'ясовувати стосунки", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Правоохоронці, що прибули на місце події, затримали одразу 30 осіб, а згодом - ще 49 учасників бійки. Усіх їх доставили в управління поліції.

Працівники поліції встановили особисті дані всіх учасників конфлікту, на частину з них склали адміністративні протоколи за ст.173 (дрібне хуліганство) і ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а потім відпустили.

Трьом постраждалим було надано медичну допомогу. Нині в лікарні перебуває одна людина, двоє інших залишили медичний заклад.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання до чотирьох років позбавлення волі.

У рамках досудового розслідування діям учасників бійки буде надано правову оцінку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА