08:26 16.11.2017

Парубій на зустрічі з Мітчеллом закликав США надати Україні летальне оборонне озброєння

1 хв читати
Парубій на зустрічі з Мітчеллом закликав США надати Україні летальне оборонне озброєння

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій на зустрічі з новим помічником держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вессом Мітчеллом закликав Вашингтон надати Києву летальне оборонне озброєння.

"Провів стратегічну і конструктивну зустріч з помічником державного секретаря США з питань Європи Вессом Мітчеллом. Цей візит є ознакою великої підтримки України зі сторони США. Закликав держдепартамент США надати Україні летальну оборонну зброю", - написав А.Парубій у своєму акаунті в соцмережі Twitter у середу ввечері за підсумками зустрічі.

Водночас у прес-службі парламенту повідомили, що під час зустрічі в Києві спікер Верховної Ради запевнив американського дипломата в підтримці українськими парламентарями євроатлантичних прагнень України.

"Я можу вас запевнити, що переважна більшість народних депутатів цього скликання Верховної Ради України підтримує євроатлантичну інтеграцію України, тісну співпрацю із США та Європейським Союзом, а відтак і реформи в Україні", - сказав А.Парубій, звертаючись до В.Мітчелла.

У зустрічі також взяла участь посол США в Україні Марі Йованович.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА