14:03 16.11.2017

На Закарпатті триває масштабна спецоперація з припинення незаконної діяльності на держкордоні - Держприкордонслужба

2 хв читати
На Закарпатті триває масштабна спецоперація з припинення незаконної діяльності на держкордоні - Держприкордонслужба

Державна прикордонна служба України із застосуванням бронетехніки і авіації проводить масштабну операцію на Закарпатті із припинення незаконної діяльності на державному кордоні України.

Як повідомляє в четвер прес-служби Держприкордонслужби, в спецоперації також беруть участь підрозділи Міністерства внутрішніх справ України та військової прокуратури.

"Основна мета – завдання відчутного удару по організаторам незаконної діяльності на державному кордоні України. До операції залучено прикордонну техніку, зокрема броньовану та прикордонну авіація", - йдеться в повідомленні.

Наразі обшуки тривають у десятках приміщень, зокрема, приватних осіб, причетних до протиправної діяльності.

Як повідомляє місцеве інтернет-видання Mukachevo.net з посиланням на джерела в правоохоронних органах, у четвер вранці в санаторій "Карпати" (м.Мукачеве) спецназівці затримали Хорвата Аттилу, відомого на прізвисько "Доки". Він нібито є організатором так званого "приватного кордону" в Закарпатті уздовж лінії кордону з Угорщиною. Через цю межу контрабандою переправлялися товари, зокрема, сигарети і наркотики.

Крім того, видання повідомляє, що в рідному селі Х.Аттили - Велика Бийгань – тривають слідчі дії та обшуки. За попередньою інформацією, вилучено велику кількість наркотиків.

Раніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявляв, що на держкордоні України з Угорщиною 150 км є приватними, а прикордонники не мають до них повноцінного доступу.

У свою чергу, Державна прикордонна служба заявляла про здійснення в повному обсязі охорони державного кордону на Закарпатті, що проходить поблизу приватних земельних ділянок, а також вживає всіх дієвих заходів, щоб повернути в державну власність земельні ділянки, розташовані уздовж лінії державного кордону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА