18:25 16.11.2017

Глава МЗС Люксембургу не бачить підстав для припинення санкцій ЄС стосовно РФ

1 хв читати

Для припинення санкцій ЄС стосовно Росії наразі немає підстав, заявив міністр закордонних і європейських справ Люксембургу Жан Ассельборн під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

"Міністр констатував відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей і зазначив у зв'язку з цим, що немає підстав сьогодні говорити про припинення санкцій ЄС стосовно РФ", - повідомляє в четвер прес-служба МЗС України.

Ж.Ассельборн також підтвердив підтримку урядом Люксембургу територіальної цілісності та суверенітету України.

Під час зустрічі сторони обговорили сучасний стан двосторонніх відносин між Україною та Люксембургом, визначили перспективні напрями практичної співпраці, зокрема у сфері вантажних авіаперевезень, телекомунікацій та освіти.

16 листопада голова П.Клімкін перебуває з офіційним візитом у Люксембурзі. Планувалися його зустрічі з керівництвом палати депутатів (парламенту) Люксембургу та членами парламентського комітету в закордонних справах. Глава МЗС України також планує відвідати в Люксембурзі штаб-квартиру глобального супутникового оператора - компанії Société Européenne des Satellites (SES).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА