07:33 19.11.2017

Активісти руху "Визволення" приїжджали в суботу до будинку Порошенка, а потім запалили шини біля АП

2 хв читати

Активісти руху "Визволення", одного з організаторів наметового містечка під Верховною Радою, приїжджали в суботу до будинку президента України Петра Порошенка в Київській області в зв'язку з ситуацією навколо викрадення підполковника грузинської армії, добровольця АТО Вано Надирадзе.
"Якщо керівники СБУ, МВС і Прикордонної служби не можуть пояснити, що сталося з Вано Надирадзе, керівник держави повинен відповісти", - повідомляється на сторінці руху в Facebook.
У соцмережі розміщено відео, як активісти спілкуються з охороною біля будинку президента. Потім вони вирішили, що П.Порошенко наразі не знаходиться вдома.
Після цього активісти повернулися в урядовий квартал в центрі Києва. Біля кордону бійців Нацгвардії, які знаходяться на перетині вулиць Банкова та Інститутська, вони запалили шини.
На місці події присутні народні депутати від "Самопомочі" Єгор Соболєв та Семен Семенченко.
Як повідомлялося, в п'ятницю в русі "Визволення" заявили про викрадення невідомими одного з організаторів наметового містечка під Верховною Радою, який воював в 2015-2016 роках добровольцем на Донбасі, підполковника грузинської армії Вано Надирадзе. Це сталося в кафе біля наметового містечка, розбитого активістами біля Верховної Ради.
Це підтвердив також лідер партії "Рух нових сил", екс-глава Одеської обладміністрації та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.
Член партії "Рух нових сил", позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко повідомив, що В.Надірадзе є одним з чотирьох грузинських громадян, затриманих в Києві невідомими в п'ятницю. За його даними, їх могли вивезти літаком Національної гвардії в Тбілісі, при цьому цей літак вилетів з аеропорту "Київ", але не приземлився в Тбілісі. "Рідні та близькі чотирьох громадян Грузії ... незаконно викрадених в Києві в п'ятницю, до сих пір не знають, де вони знаходяться і чи живі ще", - заявив депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 7 осіб, серед них 6 дітей - обладміністрація

Окупанти вдарили по Дергачах, постраждали 4 дитини - ОВА

У Мукачеві відкрили Центр рекрутингу української армії

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА