09:54 20.11.2017

Аваков зацікавився досвідом екс-мера Нью-Йорка Джуліані щодо зниження рівня злочинності

2 хв читати
Аваков зацікавився досвідом екс-мера Нью-Йорка Джуліані щодо зниження рівня злочинності

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що досвід екс-мера Нью-Йорка, радника президента США з кібербезпеки Рудольфо Джуліані щодо зниження злочинності та збільшення привабливості найбільшого міста США заслуговує на увагу.

"Нам цікавий досвід його роботи, коли він був два терміни мером Нью-Йорка. За цей час Нью-Йорк із міста з двозначною репутацією став містом, у якому додалися інвестиції за рахунок комплексної системи заходів. Він, будучи мером, упровадив "Теорію розбитих вікон" і знизив злочинність на 40%! Він створив спеціальну систему реагування, персональну відповідальність та персональне стимулювання місцевих поліцейських. Ця система запрацювала і досі працює в усьому світі. Ми її теж імплементуватимемо потроху", - сказав А.Аваков кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що після короткої зустрічі з Р.Джуліані в Харкові в неділю має намір зустрітися з ним у Києві.

"Думаю, що ми з ним продовжимо вже неформальне спілкування, в неформальній обстановці... Він є радником Трампа з кібербезпеки - це теж важливий напрям, обговорюватимемо з ним", - сказав А.Аваков.

Як повідомлялося, Р.Джуліані прилетів до Харкова в неділю. Він відвідав автограф-сесію після презентації книги А.Авакова "Ленін з нами?" Міністр підписав екс-меру Нью-Йорка один із примірників своєї книги англійською мовою: "Людині, в якої ми всі вчимося".

За інформацією прес-служби Харківської міськради, в понеділок Р.Джуліані візьме участь у нараді "Харків - безпека та правопорядок".

"Перше, про що ми говоритимемо, - це речі, які сприятимуть більшій безпеці, про основи, які потрібно створити для поліпшення правопорядку в місті. Ділитимемося досвідом Нью-Йорка в роботі поліції та її взаємодії з міською владою. Це важливі теми", - цитує прес-служба міськради Р.Джуліані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА