22:03 24.11.2017

Число загиблих унаслідок пожежі в готелі в Батумі збільшилося до чотирьох

2 хв читати
Число загиблих унаслідок пожежі в готелі в Батумі збільшилося до чотирьох

До чотирьох людей зросла кількість загиблих внаслідок сильної пожежі, що спалахнула в п'ятницю ввечері в готелі "Леогранд" в Батумі; до лікарні доставлено десять постраждалих, повідомив журналістам міністр охорони здоров'я Аджарської автономної республіки Заал Мікеладзе.
Він зазначив, що більшу частину постраждалих госпіталізовано з інтоксикацією, двоє громадян отримали травми, намагаючись вибратися з палаючої будівлі.
"На цьому етапі постраждалих з опіками до лікарень не доставлено", - сказав міністр, зазначивши, що ні у кого з постраждалих немає пошкоджень, не сумісних з життям.
З.Мікеладзе заявив, що серед постраждалих є як грузинські громадяни, так і громадяни Туреччини.
Що стосується загиблих, то, за словами міністра, їх ідентифікація наразі неможлива, так як при них не було виявлено будь-яких документів.
Тим часом, в агентстві з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії повідомили журналістам, що під час гасіння пожежі постраждав один пожежник.
В гасінні пожежі беруть участь до 10 пожежних бригад і близько 60 пожежних-рятувальників.
Як раніше повідомив грузинський Перший канал, пожежа виникла орієнтовно в спа-центрі, де в той момент знаходилися учасниці конкурсу "Міс Грузія".
За даними телеканалу, дівчат спустили з палаючої будівлі за допомогою пожежної драбини.
Повідомляється, що в спа-центрі могли перебувати до 50 осіб.
Одна з організаторів конкурсу "Міс Грузія" Ія Кицмарішвілі заявила журналістам, що всі учасниці конкурсу знаходяться в безпеці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА