17:10 26.11.2017

У Миколаєві чоловік наклав на себе руки в міському парку

1 хв читати
У Миколаєві чоловік наклав на себе руки в міському парку

У Миколаєві в неділю вранці 75-річний чоловік наклав на себе руки, застрелившись в одному з міських парків, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

"Встановлено, що 75-річний чоловік здійснив постріл в голову з бойового пістолета Макарова. Попередньо відомо, що пенсіонер страждав на важку хворобу. Перед самогубством він залишив рідним записку, що не хоче бути тягарем для своїх близьких", – йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що отримали інформацію про інцидент о 8:45 ранку від місцевої жительки. "Жінка повідомила про те, що, проходячи біля парку, розташованого в районі перехрестя вулиць 68-ми десантників і 3-й Слобідської, вона почула постріл. Коли обернулася, побачила, що з лавки в парку падає невідомий чоловік. За словами заявниці, перед цим вона бачила його там, але не помітила нічого дивного", – розповіли у відділі комунікації.

На місце події виїхало керівництво поліції Миколаївській області та Центрального відділу поліції. Пістолет, одну гільзу і три патрони, які були в магазині, вилучено та направлено на експертизу. Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА