08:40 27.11.2017

Meredith Corp. купить видавництво Time Inc за $ 1,84 млрд

2 хв читати

Американський медіахолдинг Meredith Corp. заявив про намір купити видавничий будинок Time Inc за $ 1,84 млрд. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву компанії.

Time Inc випускає журнали Time, People, Life. Як нагадує агентство, переговори про покупку видавництва медіахолдинг проводив ще в 2013 році, проте вони виявилися безуспішними.

"При об'єднанні Meredith і Time аудиторія в цілому досягне 135 млн чоловік", - пише агентство. За інформацією Reuters, Meredith Corp. має намір придбати видавництва за підтримки братів Чарльза і Девіда Кох, які контролюють конгломерат Koch Industries, другу за величиною приватну компанію в США. Брати Кох запропонували медіахолдингу $ 650 млн для покупки Time Inc.

Як повідомили в Meredith Corp., угоду планується завершити в перші три місяці 2018 року. Ціна операції складе $ 18,50 за акцію, з урахуванням боргу сума покупки складе $ 2,8 млрд.

Про плани Meredith Corp. придбати Time Inc в січні повідомляв Bloomberg з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією. На тлі цієї інформації акції Time виросли на 3,5%, а загальна вартість компанії склала $ 1,9 млрд.

The Financial Times в листопаді 2016 писала, що борг Time Inc склав $ 1,4 млрд. У 2014 році капіталізація видавництва скоротилася на 50% через прогнози щодо майбутніх друкованих медіа.

Meredith Corp. володіє такими журналами, як Better Homes, Gardens, Parents, і іншими. Окрім того, медіахолдинг володіє 14 каналами. Охоплення його аудиторії досягає 12 млн сімей США.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА