20:08 27.11.2017

Трамп запропонував провести конкурс на найбезчесніше ЗМІ США

1 хв читати
Трамп запропонував провести конкурс на найбезчесніше ЗМІ США


Президент США Дональд Трамп запропонував провести конкурс на "найбезчесніше" ЗМІ, яке висвітлює його діяльність. Про це він написав у своєму Twitter.

Трамп заявив, що потрібно влаштувати змагання серед інформаційних мереж, "включаючи CNN і виключаючи Fox" на звання "найганебнішого, найпродажнішого і / або найбільш спотвореного висвітлення вашого улюбленого президента". "Вони всі погані. Переможець отримає нагороду за фейкові новини", - написав президент.

26 листопада Трамп заявив, що телеканал CNN "дуже погано представляють" США за кордоном, у той же час будучи головним джерелом інформації про країну в світі. Окрім того, президент вкотре звинуватив телеканал в публікації "фейкових новин". CNN у свою чергу відповів главі держави, що презентацією США в світі займається саме Трамп, а робота телеканалу - "повідомляти новини".

До цього Трамп неодноразово звинувачував американські ЗМІ у брехні, особливо під час президентської кампанії 2016 року. Тоді більшість видань підтримало його суперницю - екс-держсекретаря Хілларі Клінтон. У лютому 2017 року Трамп назвав газету The New York Times, а також канали NBC, ABC, CBS, CNN "ворогами народу" через публікацію "фейкових новин". Окрім того, тоді ж він звинуватив ці ЗМІ в погіршенні відносин з Росією.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА