20:14 28.11.2017

Суд відсторонив від посади директора одеського табору "Вікторія", де загинули діти

2 хв читати
Суд відсторонив від посади директора одеського табору "Вікторія", де загинули діти

 

Приморський районний суд Одеси задовольнив клопотання прокуратури Одеської області про відсторонення від займаної посади директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна.
Як повідомила прес-служба прокуратури, дане рішення суд прийняв у рамках досудового слідства у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 270 (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.
Як повідомлялося, Приморський райсуд Одеси передбачив можливість внесення застави в сумі 128 тис. грн як альтернативи запобіжному заходу триманню під вартою для П.Саркісяна. Після чого заставу було внесено і директор табору, де згоріли троє дітей, вийшов на свободу.
Прокуратура тоді заявила, що категорично не згодна із зазначеним рішенням суду і подала апеляційну скаргу, але її розгляд ще не закінчено.
Як повідомлялося, пожежа в таборі "Вікторія" виникла близько 23:30 15 вересня. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, в якому під час пожежі перебували 52 дитини.
Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей. Ще одну дівчинку шукали як на місці пожежі, так і в околицях табору, куди вона, імовірно, могла втекти, злякавшись. Потім поліція повідомила, що на місці пожежі знайдено останки ще однієї людини.
Пізніше начальник слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет повідомив на своїй сторінці в Facebook, що поліція отримала висновки судово-медичних молекулярно-генетичних експертиз, згідно з якою ідентифіковані останки всіх трьох дівчаток.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА