08:08 30.11.2017

Українські військові забезпечені зимовою формою з запасом

1 хв читати
Українські військові забезпечені зимовою формою з запасом

Українським військовим у цьому році з запасом вистачає зимової форми, так як було правильно зроблено планування, повідомив позаштатний радник президента України, помічник міністра оборони Юрій Бірюков.
"На сьогоднішній день є все з великим запасом. Це перший рік, коли ми були готові до зими ще в середині серпня місяця. В цьому році було правильно зроблено планування, в цьому році не було ніяких пертурбацій з відносин всередині Міністерства оборони, тендерні комітети, департаменти держзакупівель. Цього року все відбувалося в абсолютно плановому режимі - в такому, якому воно повинно відбуватися", - сказав Ю.Бірюков в ефірі "5 каналу" в середу ввечері.
Окрім того, він повідомив, що в 2018 році 89 військових частин Збройних сил України планується перевести на нову систему харчування.
"Наступного року планується 89 частин переводити на нову систему харчування. Це будуть всі частини ДШВ (десантно-штурмові війська Збройних сил України - ІФ), мотопіхотні, мотострілкові і танкові", - розповів Ю.Бірюков

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА