08:12 30.11.2017

На Алеї почесних поховань в Києві проведуть освітлення і встановлять відеокамери

1 хв читати
На Алеї почесних поховань в Києві проведуть освітлення і встановлять відеокамери

На Алеї почесних поховань на території Державного історико-меморіального Лук'янівського заповідника облаштують освітлення і забезпечать цілодобове відеоспостереження для запобігання актам вандалізму та осквернення місць поховань.
Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) вже підписано відповідне розпорядження.
"Як відомо, Алея почесних поховань з окремим входом на її територію створена Державним історико-меморіальним Лук'янівським заповідником для забезпечення почесних поховань учасників антитерористичної операції. Однак освітлення і відеоспостереження не було передбачено в проектній документації при облаштуванні", - сказано в повідомленні.
Згідно з розпорядженням КМДА, замовником робіт по розташуванню мережі зовнішнього освітлення та електроопор для установки обладнання відеоспостереження визначено Лук'янівський заповідник.
"Установі доручено в установленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, забезпечити розробку та затвердження проектної документації", - повідомили в КМДА.
Фінансування робіт здійснюватиметься за програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2017 рік. На це передбачено асигнування в сумі 910 тис. грн, з яких 100 тис. грн - на проектні роботи.
При укладанні відповідних договорів підряду замовники зобов'язані передбачити гарантії якості будівельними організаціями та гарантійні терміни експлуатації не менше 10 років.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА