10:25 01.12.2017

Співробітники Генпрокуратури провели обшуки в "агента Катерини"

1 хв читати

Співробітники Генеральної прокуратури України провели обшуки в агента Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Катерини Сікорської у справі щодо пропозиції хабара іншим агентом чиновниці Державної міграційної служби.

"Були обшуки. Катерина Сікорська", - сказала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган інтернет-виданню "Українська правда" в п'ятницю.

При цьому вона не змогла повідомити деталі обшуків, але зазначила, що з часом вся інформація з'явиться на сайті Генпрокуратури.

Видання зазначає, що, за словами Ю.Луценка, "агент Катерина" проходила у "бурштиновій справі Розенблатта-Полякова", а потім консультувала іншого агента НАБУ - Сергія Тітенкова, - який пропонував хабара першому заступнику керівника Державної міграційної служби Діні Пимахова.

Сам генпрокурор заявив, що ці дві справи про хабарі в "абсолютно різних площинах", оскільки у випадку зі "справою Розенблата-Полякова" агент Катерина просила нардепів про законні дії, а вони попросили за це хабар, тоді як агент Тітенков просив Пімахову вчинити дії незаконні.

За словами генпрокурора, перший випадок - це "корупція", а другий - "провокація".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА