19:06 03.12.2017

Активісти продовжують "символічну акцію" блокування телеканалу NewsOne в Києві

2 хв читати
Активісти продовжують "символічну акцію" блокування телеканалу NewsOne в Києві

У Києві невідомі в камуфляжі і балаклавах продовжують блокувати телеканал NewsOne, заявляючи, що не згодні з інформаційною політикою, яку проводить канал.
Як повідомляється в неділю ввечері на сайті телеканалу, знімальні групи заблоковані на парковці, візит гостей на ефір скасований.
Самі учасники блокування в ефірі телеканалу заявили, що вони проводять "символічну акцію", під час якої вимагають від позафракційного нардепа і власника телеканалу Євгена Мураєва вибачень за висловлювання про Революцію Гідності, яку він назвав "державним переворотом влади".
Також блокувальники вимагають від телеканалу змінити інформаційну політику щодо ситуації на сході країни. За їх словами, ведучі телеканалу висвітлювали події на Донбасі в проросійському ключі. При цьому навести приклади, коли саме журналісти подібним чином висвітлювали події, вони не змогли.
Сам Є.Мураєв заявив, що до блокування телеканалу причетний керівник "Братства" Дмитро Корчинський.
"У мене є інформація про те, що Корчинському з адміністрації президента дали гроші за те, щоб заблокувати єдиний канал, який прикладає максимум демократичних сил до відставки президента і показує ситуацію в країні", - заявив парламентарій в ефірі телеканалу.
Також до блокуючих телеканал активістів приїхав екс-президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі. Він зазначив, що NewsOnе був єдиним телеканалом, хто транслював проведену його політсилою в неділю масову акцію і заявив, що не вважає своє прибуття до телеканалу якоюсь "угодою з дияволом", як про це заявили йому учасники блокування.
"Це не якась угода з дияволом. NewsOne для мене не диявол. У мене інші дияволи. Для мене диявол - це П'ятий канал, для мене диявол - Ахметов, Пінчук, Коломойський і його канал як олігархічний", - заявив М.Саакашвілі в ефірі телеканалу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА