19:50 04.12.2017

Time склав шорт-лист претендентів на звання "Людина року"

2 хв читати
Time склав шорт-лист претендентів на звання "Людина року"

Американський журнал Time опублікував імена 10 претендентів на звання "Людина року". Переможець 2017 року стане відомий 6 грудня повідомляє видання.

Серед номінантів - люди, які на думку Time, більше всіх вплинули на стрічку новин - президент США Дональд Трамп, оголошений "Людиною року" в 2016 році.

До шорт-листа, окрім Трампа, увійшли засновник і глава Amazon Джефф Безос, що став у 2017 році найбагатшою людиною планети, режисер Петті Дженкінс, чия стрічка "Диво-жінка" побила рекорди в прокаті, лідери Північної Кореї і Китаю Кім Чен Ин і Сі Цзіньпін, наслідний принц Саудівської Аравії Мухаммед бен Сальман, ведучий "російську справу" спецпрокурор Роберт Мюллер і гравець в американський футбол Колін Каперник, який відмовився стояти під час виконання американського гімну на знак протесту проти расизму і жорстокості поліції

Видання також включило до списку два громадських рухи. Один з них - Dreamers - об'єднує молодих людей, нелегально привезених в США в дитинстві батьками. Інший рух - Me Too - зародився після публікацій про домагання знаменитого продюсера Харві Вайнштейна і направлений на захист від харассмента.

У кінці листопада Трамп заявив, що йому "подзвонили з Time" і сказали, що він, "можливо", знову отримає звання "Людина року", однак він відмовився від пропозиції. У відповідь журнал заперечив, що ніколи не коментує свій вибір до офіційного оголошення переможця номінації.

Time оголошує "Людину року" починаючи з 1927 року. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА