07:34 09.12.2017

Саакашвілі просить дружину стати його головним спікером

1 хв читати
Саакашвілі просить дружину стати його головним спікером

Лідер "Руху нових сил", екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі попросив свою дружину Сандру Рулофс стати його головним спікером і публічним представником.
"Він просить свою дружину Сандру Рулофс стати його головним спікером, публічним представником, щоб захищати його права і свободи. І я думаю, що ми зараз дуже серйозно з його дружиною налагодимо роботу, а також забезпечимо її присутність в слідчому ізоляторі", - сказав його адвокат Руслан Чорнолуцький біля слідчого ізолятора СБУ в Києві.
Він розповів, що М.Саакашвілі був затриманий приблизно о 21:50 суботи. "Він після 5-6 числа захворів, перебував у свого друга в квартирі на вулиці Відрадний і приходив у нормальний стан. Після затримання його доставили в ізолятор СБУ, з ним поводилися нормально, силового захоплення під час його затримання не було", - вказав адвокат .
Р. Чорнолуцький повідомив, що М.Саакашвілі відчуває себе "більш-менш нормально". "Коли затримували, піднявся тиск і почастішало серцебиття, був стрес. По прибуттю в ізолятор ми запропонували надати йому медичну допомогу, до нього за цей час рази чотири приходив лікар, давав ліки, перевіряв тиск", - розповів він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА