08:27 15.12.2017

У Києві псевдомінера засудили до п'яти років позбавлення волі

1 хв читати
У Києві псевдомінера засудили до п'яти років позбавлення волі

Зловмисника, що "мінував" станції метро "Лісова", "Либідська" і слідчий ізолятор в Києві, засуджено Шевченківським райсудом столиці до п'яти років позбавлення волі, повідомили в прес-службі Національної поліції Києва.

Шевченківський районний суд в Києві засудив уродженця Вінницької обл., який двічі дзвонив на спецлінію 102 і повідомляв про підготовку вибуху на двох станціях метро і державної установи, за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, до п'яти років позбавлення волі.

В інформації відділу комунікації поліції Києва уточнюється, що отримавши повідомлення від зловмисника, правоохоронці і вибухотехніки оглянули станції метро "Лісова", "Либідська" і слідчий ізолятор. Унаслідок ретельної перевірки ніяких підозрілих речовин і предметів правоохоронці не виявили.

Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали псевдомінера - раніше судимого уродженця Вінницької обл. З'ясувалося, що зловмисник дзвонив з телефону. В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину і розкаявся. При цьому зазначив, що зробив дзвінки заради розваги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА