19:43 18.12.2017

Пропускну здатність КПВВ "Станиця Луганська" буде збільшено

1 хв читати
Пропускну здатність КПВВ "Станиця Луганська" буде збільшено

Заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко заявляє про плани реконструкції контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на лінії розмежування в зоні АТО для збільшення його пропускної здатності.

"Варіанти підвищення пропускної спроможності КПВВ "Станиця Луганська" сьогодні розглянув з керівниками Луганського прикордонного загону, спецпідрозділу ДФС "Фантом", ГУ ДСНС в Луганській області та інших структур, які забезпечують його функціонування", - написав Ю.Кліменко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, за підсумками обговорення питання було прийнято рішення збільшити кількість робочих місць для співробітників "Фантома" і прикордонників, а також звернутися в штаб АТО і до уповноваженого президента України з врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко з пропозицією винести на розгляд Тристоронньої контактної групи питання зміни графіка роботи КПВВ "Станиця Луганська".

"Зокрема, пропонується перенести відкриття пункту пропуску на сьому годину ранку", - заявив заступник голови Луганської обладміністрації, зазначивши, що такі зміни повинні бути узгоджені "з протилежною стороною".

За його словами, 16 грудня в Станиці Луганській залишилося 550 осіб, 17 - 322 людини, а 18 грудня - 250 осіб, які не встигли перетнути КПВВ до 17:00. "Усі вони були влаштовані на нічліг до районного Будинку культури, забезпечені гарячою їжею і чаєм", - повідомив Ю.Кліменко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА