16:46 19.12.2017

Пліс перейшов з посади першого заступника голови КМДА до секретаріату Кабміну

1 хв читати
Пліс перейшов з посади першого заступника голови КМДА до секретаріату Кабміну

Першого заступника керівника Київської міської державної адміністрації (КМДА) Геннадія Пліса звільнено з посади через переведення до секретаріату Кабміну України.

"Київський міський голова Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження. Звільнення відбулося після відпустку, в якій перебував чиновник з 5 грудня", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, оприлюдненому у вівторок вдень.

Г.Пліс подякував команді В.Кличка, з якої працював, і додав, що "буде радий підтримувати з нею і в подальшому професійні та особисті відносини".

Як повідомлялося, мер Києва Віталій Кличко 6 грудня заявив, що його перший зам Г.Пліс написав заяву про звільнення за власним бажанням. "Геннадій Пліс звернувся до мене, що хоче звільнитися через особисті обставини. Заява я поки що не підписав. Він пішов у відпустку. І обов'язки першого заступника голови КМДА зараз покладені на Миколу Поворозника", - процитували тоді заяву В.Кличка в прес-службі КМДА.

Мер столиці зазначив, що якщо Г.Пліса і буде звільнено з посади першого заступника, В.Кличко запропонує йому посаду радника Київського міського голови, оскільки претензій до роботи Г.Пліса немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА