08:05 21.12.2017

Київрада продовжила договори з "Київгазом" і "Київводоканалом" з умовою їх доопрацювання

2 хв читати
Київрада продовжила договори з "Київгазом" і "Київводоканалом" з умовою їх доопрацювання

Київська міська рада продовжила договір з АТ "Київгаз" і ВАТ "Акціонерна компанія "Київводоканал" з умовою доопрацювання, угоди будуть розроблені до 30 квітня 2018 року, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Київська міська рада прийняла рішення про продовження договорів з Відкритим акціонерним товариством "Київгаз" та Відкритим акціонерним товариством "Акціонерна компанія "Київводоканал" з умовою доопрацювання", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в середу.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв уточнив, що продовження угод доцільно з позиції безперебійного надання житлово-комунальних послуг, проте сама суть і ідеологія документів істотно допрацьовується. Рішення передбачає, що нові угоди з підприємствами будуть розроблені до 30 квітня 2018 року, однак підхід до формування умов цих договорів докорінно змінений, що має відображати позиції міської громади і інтереси споживачів послуг.

"Діючі до цього угоди з підприємствами, які надають послуги з газо-, водопостачання та водовідведення, були укладені ще в середині 2000-х років і досить зашкарублі, як з позиції чинного законодавства, так і з точки зору господарських інтересів міста. Ми повинні виробити ряд комплексних змін в умови договорів. Попередні договори приймалися одноосібно, без належного професійного обговорення. Проте ми вводимо новий підхід при формуванні умов договірних відносин міста з "Київгазом" і "Київводоканалом": умови договорів відкрито обговорюються на засіданнях профільних комісій і будуть затверджуватися рішенням сесії", - зазначив він.

Також П.Пантелеєв підкреслив, що в процесі будуть враховані зміни в базовому законодавстві, зокрема норми нового Закону України "Про житлово-комунальні послуги", підписаного президентом 5 грудня 2017 року

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА