12:13 21.12.2017

Київрада продовжила договори з "Київгаз" і "Київводоканалом" за умови їх доопрацювання

2 хв читати
Київрада продовжила договори з "Київгаз" і "Київводоканалом" за умови їх доопрацювання

 Київська міська рада продовжила договір із АТ "Київгаз" і ВАТ "Акціонерна компанія "Київводоканал" з умовою доопрацювання, угоди будуть розроблені до 30 квітня 2018 року, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Київська міська рада ухвалила рішення про продовження договорів із Відкритим акціонерним товариством "Київгаз" та Відкритим акціонерним товариством "Акціонерна компанія "Київводоканал" з умовою доопрацювання", - йдеться в повідомленні на сайті мерії у середу.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв уточнив, що продовження угод доцільно з позиції безперебійного надання житлово-комунальних послуг, проте саму суть та ідеологію документів суттєво допрацьовують. Рішення передбачає, що нові угоди з підприємствами будуть розроблені до 30 квітня 2018 року, однак підхід до формування умов цих договорів докорінно змінено, що має відображати позиції міської громади і інтереси споживачів послуг.

"Угоди з підприємствами, що надають послуги з газо-, водопостачання та водовідведення, були укладені ще в середині 2000-х років і вони досить застарілі та негнучкі, як з позиції чинного законодавства, так і з позиції господарських інтересів міста. Ми маємо напрацювати низку комплексних змін до умов договорів. Попередні договори приймалися одноосібно, без належного професійного обговорення. Проте ми вводимо новий підхід при формуванні умов договірних відносин міста з "Київгазом" і "Київводоканалом": умови договорів відкрито обговорюються на засіданнях профільних комісій і будуть затверджуватися рішенням сесії", - зазначив він.

Також П.Пантелеєв наголосив, що в процесі будуть враховані зміни в базовому законодавстві, зокрема норм нового Закону України "Про житлово-комунальні послуги", підписаного президентом 5 грудня 2017.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА