07:55 27.12.2017

Бенефіціари рахунків, на які виводилися кошти з ПриватБанку, отримають підозри незалежно від прізвищ

1 хв читати
Бенефіціари рахунків, на які виводилися кошти з ПриватБанку, отримають підозри незалежно від прізвищ

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що власники тих рахунків, на які виводилися кошти з ПриватБанку і які, за попередньою інформацією, були знайдені детективним агентством Kroll і іншими структурами, обов'язково отримають підозри незалежно від їх прізвищ.

"Я, як генпрокурор, з нетерпінням чекаю інформації від Kroll і низки інших аудиторських західних компаній, які, за попередніми даними, знайшли рахунки, де осідали кошти, виведені з України. Нагадаю, мова йде про 180 млрд грн ймовірних коштів, які були виведені з банку, і до сьогоднішнього дня ні ПриватБанк, ні Нацбанк, ні слідство не встановили, де знаходяться ці кошти, через довгі процедури міжнародних запитів. Kroll і інші іноземні партнери зробили це набагато швидше", - сказав він в інтерв'ю українським телеканалам, показаному у вівторок ввечері.

Генпрокурор зазначив, що з нетерпінням очікує офіційний звіт Нацбанку перед слідством, і після цього, на його думку, буде "короткий шлях до підозри". "Хто б не був власником, бенефіціаром цих рахунків - він отримає підозру. Можу чітко про це сказати. Чиє б прізвище там не стояло", - заявив він.

Ю.Луценко підкреслив, що на посаді генпрокурора не раз доводив, що для нього навіть "прізвища його колишніх товаришів не є принциповими".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА