07:31 28.12.2017

Одеська область домовилася про широкомасштабну співпрацю з китайською провінцією Цзянси

1 хв читати
Одеська область домовилася про широкомасштабну співпрацю з китайською провінцією Цзянси

Глава Одеської обладміністрації Максим Степанов і віце-губернатор уряду провінції Цзянси Сі Ру підписали Лист про наміри щодо встановлення співпраці між Одеською областю та китайською провінцією.

"Я знаю, що в Цзянси на високому рівні розвивається сільське господарство. У вас є цікаві проекти з переробки сільгосппродукції, які ми могли б спільно реалізовувати. Я сподіваюся, що наша зустріч покладе початок міцним відносинам між Одеською областю та провінцією Цзянси", - наводить прес-служба ОДА слова М. Степанова під час зустрічі, яка відбулася в середу.

У свою чергу, віце-губернатор Сі Ру підкреслила, що Україна і Китай повинні стати стратегічними партнерами і зазначила красу і перспективи Одеської області.

"Після початку будівництва нового Шовкового шляху наші відносини з Одеською областю повинні заглибитися. Ваш регіон має вихід до моря, прекрасну природу і багаті ресурси - це дуже важливо", - зазначила віце-губернатор провінції Цзянси.

Після доопрацювання умов сторони планують розвивати співпрацю в галузі торгівлі, будівництва базової інфраструктури, інвестицій, науки і технологій, промисловості, сільського господарства, освіти і культури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА