08:58 02.01.2018

Зірки Голлівуду вступили до руху на захист жінок від домагань

2 хв читати
Зірки Голлівуду вступили до руху на захист жінок від домагань

Відомі актриси - Різ Уізерспун, Емма Стоун, Дженніфер Еністон - вступили до нового руху для боротьби з дискримінацією і сексуальними домаганнями на роботі

На тлі розкриття інформації про домаганнях видатні актриси, агенти, письменниці, директора, продюсери організували рух Time's up ( "Час вийшов") для боротьби з домаганнями, зокрема, в Голлівуді і на будь-якій роботі взагалі США. Про це повідомляє New York Times.

Ініціатива має на увазі створення фонду, до якого вже пожертвували $ 13 млн, для того, щоб допомогти менш привілейованим жінкам у захисті від домагань і наслідків, які можуть послідувати за висвітлення інформації про це.

Рух Time's up, окрім того, має на увазі роботу з "легалізації покарань для компаній, які терплять регулярні переслідування жінок на роботі". Також рух спрямований на перешкоджання укладення угод про нерозголошення в разі сексуального насильства.

Окрім цього, Time's up має намір домогтися кількісної рівності чоловіків і жінок на керуючих посадах.

Жінки написали відкритого листа, який був опублікований в NYT. "Боротьба за те, щоб жінки могли отримати підвищення і просто були почутими і визнаними на робочих місцях, де домінують чоловіки, повинна закінчитися. Час цієї монополії минув", - наводить газета витяг з листа.

В Time's up вступили актриси Ешлі Джадд, Єва Лонгорія, Америка Феррера, Наталі Портман, Рашида Джонс, Емма Стоун, Керрі Вашингтон і Різ Уізерспун, а також член ради директорів Universal Pictures Донна Ленглі, адвокати Ніна Шоу та Тіна Чен і інші. Серед людей, які вклали гроші в фонд, крім Уізерспун і Меріл Стріп є, наприклад, Стівен Спілберг.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА